Välillä tuntuu, että miksi tää elämä on niin tylsää ja ärsyttävää. Kaikkien muiden elämä näyttää paremmalta, mutta huomaa se vain näyttää paremmalta ulospäin, sillä he eivät välttämättä näytä ongelmiaan ulospäin. Välillä tuntuu että voisimpa olla tuo kun tuon elämä on tuollaista ja tälläistä! Mikset tee omasta elämästä sellaista että olet onnellinen ja tyytyväinen siittä:) Anna sitten muiden kadehtia elämääsi. Mikä avuksi kun haluaa parantaa elämäänsä?

Itselläni päättyi juuri todella hyvä, pitkä ja vahva kaverisuhde. Riita oli vain liian suuri ja paha ratkottavaksi ja tuntuu että elämästä on poissa nyt iso pala. Vaihdoin uuteen lukioon syksyllä ja syksy onkin ollut tutustumista uuteen kouluun ja uusiin ihmisiin. 10 vuotta kestänyt treenaaminen jäi poissa koska piti valita valkolakki ja ammatti vai treenaaminen. Nyt tuntuu siltä että olisi aika aloittaa uusi elämä. Jättää taakse vanhat ihmissuhteet, vanhat kaverisuhteet, vanhat koulut ja vanha laji. Mitä pysyy mukana " uudessä elämässä" niin poikakaveri ja perhe sekä osa ystävistä. Mitä haluaisin muuttaa jotta " uusi elämä" olisi minulle onnellinen ja tyydyttävä. Haluaisin antaa aikaana paljon uuden lajin treenaamiselle ( aerobicille) sekä ystäville ja poikakaverille<3 Tästä jouluun asti tavoitteena on vähentää koulusta straamista ja ottaa enemmän rennosti ja vähentää itsekriittisyytta. Elämästä pitää nauttia eikä itseä saa polttaa loppuun! Ei varsinkaan nuorena, sillä se aika on tarkoitettu unelmoinnille, haaveille elämästä ja hauskapidolle:) Ja tietenkin nuoruus on aikaa kun pitää kokeilla kaikkea mahdollista.

"Uusi elämä" paljon treenaamista niin että saan kroppani takaisin huippu kuntoon ainakin ulkoisesti, ja paljon aikaa ystäville ja poikakaverille sekä jonkun verran perheelle. Jotain haluaisin kuitenkin muuttaa myös itsessäsi. Rentoutta elämään. Minun pitäis oppia nauramaan itselle ja omille mokille:) Tämä on vain elämää ja siittä kuuluu nauttia. Olen poikaystäväni kaveripiirin kautta oppinu tuntemaan monta tyttö( poikakaverini kavereiden tyttöystäviä) ja olisi mukavaa luoda niiden kanssa parempaa tuttavuutta ja syvempää ystävyyttä. Minusta on ihanaa kun oppii tuntemaan uusia ihmisiä sillä se piristää elämää ja auttaa näkemään asijoita eri valossa. Ystävät naisen tiellä pitää<3

 

Halusin sanoa kaikille jotka miettivät mikä elämässä on "pielessä" ja mikä siinä ei tyydytä, niin listatkaa asiat ja tarttukaa tuumasta toimeen! Sillä omaa elämää voi muuttaa, mutta muutoksen voit tehdä vain sinä:)