MY PERSONAL STYLE


Tykkään muodista ja sen seuraamisesta. Luen muotiblogeja ja yhdistelen mieluisia muotityylejä toisiinsa. Pidän paljon erillaisista väreistä, inhokki väriä ei oikeesta ole täytyy vain löytää sopiva väri+ vaate:)

KOULUVAATE SUOSIKKINI:

TYKKÄÄN PUKEUTUA KOULUUN JOKO LEGGINSEIHIN JA PITKÄÄN PAITAAN/VILLATAKKIIN TAI FARKKUIHIN JA T-PAITAAN/ PAITIKSIIN. EHDOTON YHDISTELMÄ SUOSIKKI ON MUSTAT LEGGINSIT, VALKOINEN PAITAPUSERO, KULTAINEN PITKÄ KAULAKORU JA MUSTA NEULETAKKI SEKÄ VAALEAT FARKUT, RUUDULLINEN PAITIS JA VYÖTÄRÖLLE PAKSY VYÖTÄRÖVYÖ KOROSTAMAAN KROPAN HYVIÄ PUOLIJA:\

MINUN HIUSTYYLI SUOSIKKINI:

Suurimman osan ajasta nuoruutta tukkani on ollu vaalean ruskea, mutta viime vuosien kesien aikana tukkani on vaalentunut huiman paljon joten olen saanut luonnostaan uuden hiusävärin eli minusta on tullut luonnon blondi:) Pidän uudesta tukastani ja haluan korostaa sitä kasvojeni muotoon tupeeraamalla sen ( apunani muotovaahtoa ja lakkaa) jotta hyvä tyyli säilyy koko päivän:) Vaaleiden hiusten kanssa on mielestäni helpompi sovitella yhteen erillaisia vaatteita, mutta toisaalta kaipaan välillä tummaa tukkaa sillä nykymuoti on tuonut mukanaan paljon ihania tyylejä jotka sopisivat täydellisesti yhteen tumman tukan kanssa sekä meikkimuoti on rantautunut hollywoodin tähiltä meille suomeen ja se on mielettömän kaunis:)

 

MINUN OMA MEIKKI TYYLI SUOSIKKINI

Aamuisin käytän meikin luomiseen vain noin vartin sillä arkini on välillä niin kiireinen. Kiireinenkin nuorinainen haluaa silti olla näyttävä ja luonnollisen kauniin näköinen.

Meikki niksini:

1) Aamulla pesen kasvoni puhtaalla vedellä jonka jälkeen kuivaan kasvot ja rasvaan kuivat kohdat.

2) Pohjustan meikin kevyesti SÄVÄYTTÄVÄLLÄ KOSTEUSVOITEELLA ja tummat silmän aluset peitän MAYBELINE NEW YORK DREAM MATTE VOITEELLA

3) Simäni korostan rajauskynällä( mustat rajaukset silmän osaa) jonka jälkeen korostan rajausta RIMMELIN EYE LINERILLÄ

4) lisään silmiin niiden hetken aikaa kuivuttua MAYBELINE NEW YORK THE COLOSSAL VOLUME' EXPRESS MASCARALLA( tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat)  ja taivutan ripsien kuivuttua ne ripsen taivuttimella joka tekee silmistä vielä näyttävämmät.

5) lopuksi viimeisten silmä meikin laittamalla luomiväriä silmien värin( vihertävät) ja vaatemuksen mukaan. Suosikkini ovat vaalean violetti, vaalean ruskea ja tumman ruskea.

6) Kulmakarvojakaan ei saa unohtaa vaan tummennan ne tumman ruskealla kulmakynällä ja muotoilen ne kauniiksi

7) meikin loppu silaus tulee kun laitan aurinkopuuteri kasvoihin poskiluiden jana mukaisesti( huulet yhteen niin että posket jännittyvät ja syntyy pieni jana)